Permanente make up

Met een klein naaldje dat heel snel op en neer gaat in de huid, wordt er huidvriendelijke pigment/inkt de huid ingebracht. Wat het verschil is met een tatoeage? Bij permanente make up blijven we in de eerste huidlaag en blijft circa 1 tot 5 jaar zichtbaar. Een tatoeage gaat t/m de derde huidlaag en blijft voor altijd zichtbaar.

Waarom kiezen voor permanente make up?

Voor wie het belangrijk vindt om er mooi uit te zien is het naast mooi bijzonder gemakkelijk. Het zit altijd perfect, ook na het sporten, zwemmen, douchen of
met tranende ogen. Uw make up loopt dus nooit meer uit. Ook voor vrouwen die bij dichtbij zien een bril nodig hebben is het echt een uitkomst!

Mogelijkheden

Het is mogelijk om van hele dunne tot wat dikkere strakke eyeliner te pigmenteren boven en/of onder het oog in verschillende kleuren, zoals, zwart, bruin, blauw, groen, wit, paars. Bij wenkbrauwen kunnen we mooie volle langere wenkbrauwen maken in verschillende bruintinten.

Opfrisbehandelingen

Bij de ene persoon moet dit eens per jaar, maar meestal hoeft dit pas na 2 á 3 jaar te gebeuren. Er zijn ook personen die pas na 4 á 5 jaar een opfrisbehandeling nodig hebben. Een eenmalige opfrisbehandeling kost € 99,-. Is deze eenmalige behandeling niet voldoende dan is de volgende behandeling – binnen 1 maand – slechts € 50,00

Prijzen

Eyeliner onder het oog € 145,00
Eyeliner boven het oog € 145,00
Eyeliner onder en boven € 245,00
Wenkbrauwen € 245,00

De prijzen zijn inclusief de noodzakelijke nabehandeling na vier weken.