Kruidenpeeling (Phytopeeling) Apocalypsis therapy

Deze behandeling mag niet in de zomermaanden gedaan worden! €80,00

Deze peeling is een openbaring van de natuur binnen de wereld van de cosmetica.

Met deze natuurlijke peeling kunnen dezelfde resultaten bereikt worden als met een chemische peeling.

Het is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren.

De peeling is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens en rimpels te bestrijden. De huid krijgt een egalere teint, structuur wordt gladder.

Het is ook een hele mooie behandeling voor de acne huid.

Trans6peel van hannah ( intense treatment)

Met deze nieuwe professionele medium deep peeling en veilige behandeling wordt de huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd.
Door de combinatie van 6 hoofdingrediënten ( tranexuminezuur, azelainezuur,amandelzuur en glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen) zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. Het helpt ook pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen, littekens te verzachten.

Huidverdikking , grove poriestructuur en huidverslapping worden effectief aangepakt. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

Het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor de onzuivere huid zal verbeteren.

Door de Trans6peel in combinatie met de bindweefsel toe te passen wordt de effectiviteit van de peeling vergroot, de huid nog intenser gestimuleerd en verstevigd en het zorgt voor een hoger opnamevermogen van de actieve werkstoffen uit de hannah producten.

Deze behandeling kost € 80,00
In combinatie met bindweefselmassage €120,00