hannah, dé pionier in de effectief huidverbeterende Bindweefselmassage!

Duurzame huidverbetering wordt tegenwoordig steeds vaker in één adem genoemd met én gekoppeld aan een bindweefselmassage van de huid. Het merk hannah ontwikkelde én evolueerde deze techniek echter reeds 22 jaar geleden. hannah is daarmee dé pionier op het gebied van deze effectieve methode voor een gezonde, mooie en langdurig jeugdige huid op een non-invasieve wijze!

De Bindweefselmassage is inmiddels al bijna een kwart eeuw één van de belangrijkste huidverbeterende methodes van hannah. Hannah Hakze (wijlen) was de eerste die deze methode destijds met veel succes integreerde binnen de professionele schoonheidsbranche. Het was haar persoonlijke levenswerk én grote passie om deze kennis en bijbehorende methodes tot in de puntjes te ontwikkelen en vooral: voortdurend te verfijnen. “Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet en vooral waarom je het doet!”, was één van haar bekende credo’s.

Een professioneel uitgevoerde Bindweefselmassage leidt tot huidverbetering

Een professioneel uitgevoerde Bindweefselmassage zorgt voor een diepgaande huidverbetering met spraakmakend resultaten. De unieke hannah Bindweefselmassage is anno 2013 onveranderd een heel succesvolle en vooral resultaatgerichte behandeling bij het genereren van zichtbare én voelbare huidverbetering. Als bedrijf draagt hannah SIRC deze methode en diepgaande kennis uit middels meer dan 400 hannah huidcoaches door heel Nederland. Zij passen de Bindweefselmassage dagelijks met veel succes toe in hun salons voor duurzame huidverbetering.

Werken vanuit de kern van een huidprobleem

Bij hannah wordt te allen tijde gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. De hannah huidcoach haalt uit de huid wat potentieel aanwezig is, door de juiste producten met deze intensief huidverbeterende massagetherapie te combineren. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is zij beter in staat om voedingstoffen uit huidverbeterende producten op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder meer rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent namelijk dat de celwanden nauwelijks in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie in de huid verbeterd en wordt daarmee de algehele huidconditie geoptimaliseerd.

Met de hannah Bindweefselmassage worden o.a. de volgende resultaten bereikt:

Meer weten?

Voor meer informatie en adressen van hannah huidcoaches waar de hannah bindweefselmassage kan worden ondergaan, kan de consument op www.huidcoach.nl op de zoekterm “specialist in huidverbetering” het dichtstbijzijnde adres te vinden.

Tevens kan men contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160